U bent hier: Afdeling 9

Welkom op de site van Afdeling 9 Oost Nederland

Amendement voor de NPO ledenvergadering van 31 januari a.s.

19 Januari 2015

Het afdelingsbestuur heeft een amendement ingediend bij de NPO voor de komende NPO ledenvergadering van 31 januari a.s. De inhoud van het amendement spreekt voor zich en zal ook worden behandeld tijdens de ledenvergadering van Afdeling 9 op 26 januari a.s.

Amendement Afdeling 9

 

Bestellen wedvlucht benodigdheden

De verenigingen kunnen weer de wedvlucht benodigdheden bestellen. Alle secretarissen hebben daarover een mail ontvangen. We verzoeken de verenigingen vriendelijke hun bestelling voor 15 februari a.s. door te geven (per mail) aan John Bosman.

Bestelformulier wedvlucht benodigdheden 2015

 

Aanvraag formulier NIC 2015

Tijdens de laatste ledenvergadering van Afdeling 9 zijn er afspraken gemaakt om het gezamenlijk inkorven te stimuleren. Het doel hierachter is om meer service (ophalen) aan de inkorvende lokalen te verlenen. Om een goed beeld te krijgen welke verenigingen op welke vluchten deelnemen, vragen wij de verenigingen die van het NIC programma gebruik willen maken het NIC aanvraagformulier in te vullen en retour te mailen. Het aangeboden programma betreft niet alleen vluchten voor een NIC maar ook vluchten waar het wenselijk is om gezamenlijk in te korven. Voor de vluchten van het Nationale en Sectorale programma geldt dat u als inkorfcentrum minimaal 7 inkorvende hokken (controle op basis 2014) heeft voordat u een NIC op deze vluchten krijgt toegewezen. Bij het toewijzen van de aanvragen zal het bestuur verder kijken naar het aantal opgegeven inkorfcentra in de regio. Als er meerdere lokalen zich aanmelden in een klein gebied zullen niet alle aanvragen onze goedkeuring krijgen. Dit betekend dat de verenigingen waarvan de aanvraag wordt afgekeurd niet zelfstandig mag inkorven. Het is daarom van belang dat u als verenigingen de samenwerking met elkaar zoekt zodat er geen teleurstellingen ontstaan. Wanneer verenigingen niet de moeite nemen om het aanvraagformulier retour te mailen gaan wij er vanuit dat deze verenigingen alleen het basis programma (zie overzicht vliegprogramma) spelen. In het aanvraag formulier dienen alle gele vakjes te worden ingevuld. Wanneer een vereniging ook vluchten aanvraagt van het Nationale en Sectorale programma zijn ze verplicht om ook de machtiging van het aanvraag formulier volledig in te vullen. Het aanvraag formulier kan alleen als Excel bestand worden ingeleverd. Het NIC aanvraagformulier dient uiterlijk 31 januari 2015 te zijn ingeleverd bij de secretaris van de Afdeling. U krijgt na 31 januari geen gelegenheid meer om zich aan te melden als NIC. De mail waarmee u het aanvraag formulier inlevert geldt als bewijs van inleveren. In de loop van februari maken wij bekend welke aanvragen zijn goedgekeurd en welke niet. Mocht u nog vragen hebben hierover dan hoor ik het graag.

Aanvraag formulier NIC 2015

 

Kampioenen 2014 Afdeling 9 en Fondclub Oost Nederland

3 november 2014

De kampioenen van Afdeling 9 en de Fondclub Oost-Nederland zijn op zaterdag 1 november gehuldigd in Zaal Assink te Hengevelde. De foto’s van deze huldiging zijn terug te vinden in de fotogalerij. Via de onderstaande links treft u de kampioenen 2014.

Snelheidskampioenen 2014 Afdeling 9 Oost-Nederland

Kampioenen 2014 Fondclub Oost-Nederland Afdeling 9

 

Jeugdkampioenen 2014 Afdeling 9

Zaterdag 1 november jl. zijn de jeugdkampioenen van Afdeling 9 gehuldigd. Via de onderstaande links kunt u de jeugdkampioenen en attractie winnaars nog eens bekijken.

Jeugd kampioenen 2014

Prijswinnaars attractie Jeugdcompetitie 2014